06/04/2019

De hengstenkeuring. Kid moest vandaag verschijnen voor zijn levensgoedkeuring., hij deed het keurig en is nu voor het leven goed gekeurd met een 1e premie.

25/08/2018

Vandaag was de jaarlijkse merriekeuring van het nmprs. Ik ben er heen gegaan met 1 merrie. Zij moest stamboek opgenomen. Best of Gaia maakte haar debuut. Ongetraind zo uit het land en met al een behoorlijke drachtig buikje heeft ze het keurig gedaan. Ze behaalde in een grote en sterke reeks een nette 2b premie. We kregen mooi commentaar waar we hopelijk profijt uit kunnen halen bij een volgende keuring.

07/06/2018

NMPRS Zomershow. We hebben hieraan deelgenomen met Kid. We deden mee aan de aangespannen vaardigheid, bestgaande aanspanning en kwaliteits en bewegingsklasse 3 jaar en oudere hengsten. Een warme dag. Een dag voor de fun en kijken hoe het bevalt. En wat heeft kid zich goed laten zien. Ongeduldig en vol tostesteron, maar nog goed beheersbaar. Hij is niet geplaatst bij de vaardigheid. Een try-out voor ons beiden. En het smaakt naar meer. Ongetraind, dus we konden er ook niet veel van verwachten. Hihihi. Kid is 2e geworden bij de kwaliteitsklasse. Helaas wilde meneer zich niet meer op laten stellen. Jammer, maar wel weer een punt om meer aandacht aan te besteden. Maar als klapper werd hij gewoon 1e in de bestgaande aanspanning. Zo niet verwacht. Er waren nog zoveel verbeterpunten, maar wat ben ik blij en trots. Het was een dag om met plezier op terug te kijken. Organisatie wederom bedankt vor deze dag.

03/06/2018

Indi is vandaag opgehaald door zijn nieuwe eigenaresse. We wensen Linda heel erg veel plezier en geluk met Indi toe. Dat hij al onze verwachtingen maar mag overtreffen en hij voor mooie kwaliteitsveulentjes mag zorgen.

07/04/2018

Vandaag was de jaarlijkse hengstenkeuring bij het NMPRS. We zijn heengegaan met mijn eigen gefokte hengstje Indi. Indi heeft het voortreffelijk gedaan. Hij liet zich goed zien. Hij is stamboekopgenomen en goedgekeurd voor de dekdienst met een 1e premie, van totaal 7 1e premies in de minimaat nieuwe jaargang (5e plaats) en hij is gemeten op 82 cm. 

Ook is op deze dag zijn halfbroer Diego voor het leven goedgekeurd met een 1e premie en is vandaag ook superster geworden. 

Een super mooie dag voor Stal van het Hoofddiep.

12/11/2017

Vandaag is Kenny opgehaald. Trotse eigenaar is Maeyke Alons. Wij wensen je heel erg veel plezier toe samen met Kenny. Hij zal het vast super gezellig hebben in je hengstenkudde. 

26/08/2017

Gaya en Kenny hebben samen deelgenomen aan de merriekeuring in Bunschoten. Beiden halen een mooie 2a premie. Bij Kenny waren ze heel erg aan het twijfelen of het toch niet een 1e premie was. Helaas hebben ze gekozen voor een 2e premie. Een volgende keer zal de 1e premie vast wel lukken. Helaas had ik Gaya ook niet helemaal top ervoor staan. Ook bij haar hoop ik in de toekomst een hogere premie te behalen.

24/05/2017

Geboren in alle vroegte. Een mooi klein en erg fijn hengstveulentje van Gaya en Chevy. De kleine man gaat Kenny heten. Hij is volledig bruin met een kol en 1 wit hoefje.

01/04/2017

Vandaag was de jaarlijkse hengstenkeuring in Bunschoten. Kid moest terug komen oor zijn dekverlenging. Vandaag heeft hij zich niet laten zien, maar wel zijn 1e premie gekregen. Kid mag zichzelf nu superster noemen. 

03/04/2017

Jelle is een weekje weer thuis geweest en gaat vandaag naar Bennekom. Daar gaat hij lekker opgroeien en speelvriendje worden voor kinderen met een beperking. Hannah Bouma heel veel dank. En veel plezier van Jelle, althans de kinderen dan.

28/02/2017

Vanavond is Jelle verhuisd naar zijn nieuwe stalletje. We wensen Charlotte heel veel plezier met Jelle toe. Hopelijk zien we hem nog eens terug op de keuring.


omhoog