Mocht er een paardje op mijn site staan die u erg aanspreekt, mag je me altijd contacteren. Je weet nooit of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Prijzen kunnen fluctureren. Meestal niet in uw voordeel. Wacht daarom nooit te lang.

Te koop/for sale

HD Chevy Can You See The Starlight

Wegens een teveel aan hengsten aanfok, zoek ik ook voor Kenny een super leuk huisje.
Kenny is een bruin hengstje, welke AMHA en NMPRS geregistreerd wordt. Ook zal Kenny DNA parentage quailified worden. Kenny is echt erg klein geboren en zal ongeveer 28 inch worden als volwassen paardje. Gemeten vanaf zijn cannon bone gelijk bij zijn geboorte. Kenny zal 27 augustus te bewonderen zijn op de merriekeuring van het NMPRS te Bunschoten. Hopelijk neemt hij dan een mooi lintje mee naar huis. Aan zijn ouders zal het vast niet liggen. Oak Bey Salsas silverado aka Chevy (zijn vader) is een minimaats zilverappel hengst en goedgekeurd met een 1e premie en zelfs dit jaar kampioen minimaat geworden. In Amerika heeft hij ook zeer goed gepresteerd. En prestatie welke je hier in Nederland weinig tegen komt. 
Kenny zijn moeder is stamboekopgenomen met 85 cm. Zij is bruin bont en stamt af van de welbekende valk hengst Sampson. Gaya zal ook in augustus voor het eerst een premie behalen. 

Kenny is een klein fijn gebouwd mannetje, welke zeker niet bang aangelegd is. Hij heeft een mooie beweging welke hij hopelijk ook zal laten zien op de keuring. Qua conformatie is hij super. Hij heeft een klein fijn gesneden hoofdje, een super mooie hals en een mooie korte rug met daaronder mooie lange benen. Momenteel verhaard Kenny naar zwart. Wat wel erg grappig eruit ziet. Hij heeft enkel een witte kol. met heel erg misschien een wit vlekje op zijn kroonrand. 

Wie wil er graag met Kenny naar shows of keuringen? Je hebt er vast heel veel plezier van.
Kenny kan pas verhuizen na het spenen. Kenny is geboren op 24 mei 2017.

Prijsklasse. NOTK


SLC Kid Banana

Kid is mijn goedgekeurde superster hengst. Kid hoeft nog maar 1x verplicht terug te komen op de hengstenkeuring om voor het leven goedgekeurd te worden in 2019. 

Kid is beleerd in enkel als dubbelspan. Helaas door te weinig tijd heb ik niet veel kans om te gaan mennen met hem. Echter is het gewoon inspannen en genieten. Hij is 100% verkeersmak. Ook voor groot verkeer. Een heerlijker paard bestaat er niet.

Ook met dekken is hij braaf. Zelfs in het dekseizoen is hij goed te handelen en is hij niet vervelend.

Ik zoek voor Kid een eigenaar die hem op waarde weet te schatten en hem een super fijn tehuis geeft. 

Voor meer informatie over Kid verwijs ik u graag door naar zijn eigen pagina.

Prijs voor Kid is 2500,00 euro. 


HDs Lovely Coloured by Lightning

Indi is ingeschreven bij het NMPRS en het AMHA. Ook zal zijn DNA patroon aanwezig zijn bij verkoop.

Indi is zover het nu lijkt zilverappelbont en sabino. Hij heeft twee helder blauwe ogen. Indi is erg uniek gekleurd/getekend.

Zijn vader en moeder zijn beide 1e premie stamboek opgenomen. Gezien de bouw van Indi verwacht ik dat hij ook hoge ogen zal gaan gooien op shows en of keuring.

Hij zal ongeveer 83 cm op de schoft uit gaan groeien.

Indi heeft op de NMPRS merriekeuring een mooie 1b premie ontvangen. Met veelal super complimenten over zijn beweging. 

Zoek je een opvallend paardje voor in je wei, shows of als dekhengst. Dan heb je aan Indi een super paardje. Hij trekt heel wat bekijks. Een klein correct paardje met een super uitmuntende beweging! Dat is het moeilijkste te fokken in de minimaat.

Indi is heel erg braaf ook met kinderen, maar weet wel dat hij hengst is. 

Momenteel loopt hij bij mijn goedgekeurde dekhengst in het land.

Prijs voor Indi is 2000,00 euro.

Een eigenaar die met hem wil gaan showen of in elk geval naar de keuringen gaat, heeft de voorkeur.