12/11/2017

Vandaag is Kenny opgehaald. Trotse eigenaar is Maeyke Alons. Wij wensen je heel erg veel plezier toe samen met Kenny. Hij zal het vast super gezellig hebben in je hengstenkudde. 

26/08/2017

Gaya en Kenny hebben samen deelgenomen aan de merriekeuring in Bunschoten. Beiden halen een mooie 2a premie. Bij Kenny waren ze heel erg aan het twijfelen of het toch niet een 1e premie was. Helaas hebben ze gekozen voor een 2e premie. Een volgende keer zal de 1e premie vast wel lukken. Helaas had ik Gaya ook niet helemaal top ervoor staan. Ook bij haar hoop ik in de toekomst een hogere premie te behalen.

24/05/2017

Geboren in alle vroegte. Een mooi klein en erg fijn hengstveulentje van Gaya en Chevy. De kleine man gaat Kenny heten. Hij is volledig bruin met een kol en 1 wit hoefje.

01/04/2017

Vandaag was de jaarlijkse hengstenkeuring in Bunschoten. Kid moest terug komen oor zijn dekverlenging. Vandaag heeft hij zich niet laten zien, maar wel zijn 1e premie gekregen. Kid mag zichzelf nu superster noemen. Hoera.

03/04/2017

Jelle is een weekje weer thuis geweest en gaat vandaag naar Bennekom. Daar gaat hij lekker opgroeien en speelvriendje worden voor kinderen met een beperking. Hannah Bouma heel veel dank. En veel plezier van Jelle, althans de kinderen dan.

28/02/2017

Vanavond is Jelle verhuisd naar zijn nieuwe stalletje. We wensen Charlotte heel veel plezier met Jelle toe. Hopelijk zien we hem nog eens terug op de keuring.

19/10/2016

Vandaag is Justin opgehaald door zijn nieuwe eigenaresse. Hij gaat het daar super krijgen. Ben erg blij dat Justin naar haar verhuisd. Ine Jansma heel veel plezier met Justin toegewenst.

En het toeval wil dat ik gisteren voor het eerst op de zuidlaardermarkt een paardje tegen het lijf loop. De kleur heb ik altijd al erg mooi gevonden. Ik ben met de verkoper tot een overeenkomst gekomen en ik mag me vanaf vandaag eigenaar noemen van Best of Gaia. Een wilkleur zwartbont jaarling nmprs merrietje. Vanaf vandaag krijgt ze als roepnaam enya. Normaal houden ze hun eigen naam. Maar omdat we al een gaya hebben is dat wel erg lastig.

27/08/2016

Vandaag was de merriekeuring in Bunschoten. We zijn heen gegaan met 2 merries en hun veulens. Ik ben zeer tevreden over deze dag. Jelle behaalde een mooie 1c premie. Justin een 2c premie met commentaar waar we wat mee kunnen. Flirt heeft wederom een 1b premie behaald. Zij heeft nu 2 sterren. Nog 1 te gaan. En als klapper op de vuurpijl heeft Chakira een 1a premie behaald. Zij mocht meelopen met het kampioenschap. Daar is zij het niet geworden in een zwaar deelnemersveld. Maar ze heeft wel haar 1e ster verdiend vandaag. Ik ben super trots op mijn paardjes. Ze hebben het zo goed gedaan!

09/07/2016

Vandaag was er de zomershow van het nmprs in Bunschoten. Hiervoor hebben we Indi meegenomen. Indi behaalde in een grote klasse een 5e plaats bij de bonte kleurenklasse. In de kwaliteits- en bewegingsklasse 1 jarige hengsten, behaalde hij een mooie 2e plaats. En in een hele grote liberty klasse is hij niet in de prijzen gevallen. Indi had te net weinig tijd om zich te laten zien. Dat deed hij pas nadat we hem moesten pakken haha. Het was een super geslaagde dag.

18/06/2016

Indi heeft vandaag zich weer laten beoordelen op de nmprs enter/twenterkeuring te Bunschoten. Hij heeft van de jury een 2b premie ontvangen.

03/05/2016

Vanavond geboren om 22:56 een vos hengstveulentje. Hij is een zoon van SLC Kid Banana x HD's Chakira. 

21/04/2016

Vannacht om 23:55 is Justin geboren. Justin is een zilverappel zoon van SLC Kid Banana en WMM Magic Flirt of LTDs.

02/04/2016

Een super leuke dag beleefd op de Hengstenkeuring in Bunschoten. Er zouden drie nakomelingen van mijn fokkerij verschijnen. HD Giants Red Rose is stamboek opgenomen met een 3e premie. Hij had duidelijk meer behoefte aan spelen. Helaas liet hij zijn draf niet zien. Er zit zeker meer in.

Zijn vader HD Berrie's smile of a Rose was helaas niet aanwezig voor zijn levens goed keuring. Deze zal op de nakeuring zichzelf laten zien. Ik kijk al naar die datum uit.

En als laatste was HD Diego's Delight Dream aan de beurt. Hij heeft een super verdiende 1e premie bemachtigd. Ooh wat was ik blij. Eindelijk de fel begeerde premie. Ik wist wel dat hij het kon!!!! 

29/08/2015

Op de NMPRS merriekeuring heeft Indi het zeer goed gedaan!! Hij heeft een 1b premie behaald met een wildcard. Hiermee mocht hij nog meestrijden voor de kampioenstitel. Helaas heeft hij deze niet te pakken gekregen. We hebben super mooie reacties mogen ontvangen over zijn bewegingen. Ook willen we Hein Marsch ontzettend bedanken voor zijn hulp met het voorbrengen. Je hebt het weer mooi gedaan.

09/07/2015

Vandaag is de uitslag van de dwergtest voor Kid binnen gekomen. Kid is negatief getest op alle 4 de genen. Super blij met deze uitslag.

08/06/2015

Vandaag is Damira verkocht. Ze mag nog even blijven logeren bij Kid. Hopelijk maken ze er een schitterend veulen van. We wensen Martha Ritsema heel erg veel plezier met Damira toe.

12/05/2015

Flirtje is bevallen van een ontzettend mooi hengstveulentje. De bevalling ging super snel. Ze heeft er hooguit 5 minuten over gedaan. 1 voorbeentje zat dubbel, maar kon gelukkig heel snel rechtgebogen worden. Indi is zoals het lijkt zilverappel tobiano en sabino. Hij heeft twee helder blauwe ogen. We zijn zeer tevreden over deze combi.

27/04/2015

Twilight, Hailey en Heather zijn vandaag opgehaald om morgen hun trip naar Frankrijk te gaan aanvaarden. Wij wensen Nathalie heel erg veel plezier met deze drie toppertjes toe. En om te beginnen, volgend jaar Twilight en Kid je maar een mooi veulen mogen geven. Kijk er nu al naar uit.

13/04/2015

Heaven is verkocht en gaat een leuke toekomst tegemoet bij Bernadette. We wensen Bernadette veel plezier met Heaven toe.

11/04/2015

 Vandaag was de jaarlijkse hengstenkeuring van het NMPRS. Kid heeft zich dit jaar weer goed laten zien en is bekroond met een mooie 1e premie. Hij heeft nu twee sterren op zak. Nog 1 en kid is superster. Ontzettend trots ben ik op mijn kleine grote vriend.

Jody ontzettend bedankt voor het voorbrengen.

 

 

omhoog